Menu
Du er her: Forside Opskrift
Alaska sej med 3 slags persille
Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

35 min.

Alaska sej med 3 slags persille

Fremgangsmåde

Skyl og pluk persillen. Blend halvdelen med rasp, revet parmesan, hvidløg, salt og peber. Skræl persillerødderne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem ud i grove stykker og rist dem gyldne på panden.
Smelt smør i en kasserolle, tilsæt mel og rist det let. Kom mælk i under kraftig omrøring til det har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Kom den resterende persille i en blender og hæld mælkesaucen over. Blendes til den er helt ensartet grøn.
Rist fisken et par minutter på panden. Læg den herefter i et ildfast fad og drys med ’krydderraspen’. Gratiner ganske kort i ovnen indtil raspen er let gylden.
Anret Alaska sejfileterne med de stegte persillerødder, plukket persille og den grønne persillesauce.
 

Tilknyttede emneord: Hovedret,
PROD185

Meget mere end rejer!

 

Udover de lækre grønlandske rejer indeholder vores sortiment mange andre lækre fiske- og skaldyrsprodukter.

 

- Se dem alle her...

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

Fersk eller frossen?

Frossen fisk kan være helt på højde med, eller endda bedre end fersk fisk, når det kommer til smag, friskhed og næringsværdi.

 

- Læs hvorfor frossen fisk er frisk...