You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprøde "gulerødder" med rejesalat

Sprøde "gulerødder" med rejesalat

  • Hapsere og småretter
  • Gæstemad
  • Lage
  • Børnenes favoritter
  • Kogt og pillet
  • Forret
  • Sommer
  • Forår
  • Rejer
  • Forår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Ca. 8 orange snackpeber (halveret)

1 bundt kruspersille 

Rejesalat

300g Disko Bay Kutter-Rejer 

1,5 dl skyr/creme fraiche 

1-2 spsk. mayonnaise 

1 spsk. revet peberrod 

saft fra ½ citron 

½ bundt dild (finthakket) 

1 bundt purløg (finthakket) 

100g grønne asparges (rå/blancheret, i små stykker) 

100g hvide asparges (i små stykker) 

salt & peber 

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen til rejesalaten og smag til med salt, peber og evt. citronsaft.

Fyld rejesalaten i de halve snackpebre. Tilføj stilke af kruspersille, så det ligner gulerodstoppe.

Servér de sprøde "gulerødder" som et sjovt og hyggeligt indslag til påskefrokosten.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Butterdejstærter med rejesalat
...