You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Middelhavsinspireret fad med hellefisk

Middelhavsinspireret fad med hellefisk

  • Fisk i ovn
  • Vinter
  • Filet
  • Hellefisk
  • Forår
  • Efterår
  • Sommer
  • Forår
  • Hovedret
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

400g Grønlandsk hellefisk filetportioner (optøet) 

400g cherrytomater 

100g oliven (stenfri) 

1 rødløg 

1 bundt persille 

2 spsk rødvinseddike 

2 spsk olivenolie 

1 citron 

salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. 

Halvér cherrytomaterne og skær oliven i tynde skiver. Skær rødløget i tynde både og hak persillen. 

Kom cherrytomater, oliven, rødløg, persille, rødvinseddike, olivenolie, salt og peber i en skål. Riv skallen fra citronen i og bland det hele godt sammen. Hæld derefter tomatblandingen i et fad. 

Læg fileterne af hellefisk i fadet oven på tomatblandingen. 

Skær citronen i tynde skiver og placer dem ovenpå fisken. 

Bag fadet i ovnen i ca. 15 minutter. 

Servér straks og top med frisk persille. Servér evt. med pasta, grønne linser eller quinoa.  

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg
...