Menu
Du er her: Forside Opskrift
Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté
Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté
Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/ciabatta_hellefisk_rodbede.jpg
<p>Hellefisken krydres med salt og peber og dampes i hvidvin i ca. 5-8 min. ved 90&deg; C. <br />R&oslash;dbederne skr&aelig;lles, sk&aelig;res i tynde strimler og&nbsp;sauteres i olie 4-5 min. Balsamico tils&aelig;ttes og koges ind til det halve. Farin og vand tils&aelig;ttes, og r&oslash;dbederne koges, s&aring; de stadig har &rdquo;bid&rdquo;. Saut&eacute;en afk&oslash;les, og yoghurten r&oslash;res i. <br />Fisk, salat, peberrod og saut&eacute;en fordeles i de oversk&aring;rne boller, og der serveres straks. <br />&nbsp;</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Nej
Tilberedningstid:

30 min.

Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté

Hellefisken krydres med salt og peber og dampes i hvidvin i ca. 5-8 min. ved 90° C.
Rødbederne skrælles, skæres i tynde strimler og sauteres i olie 4-5 min. Balsamico tilsættes og koges ind til det halve. Farin og vand tilsættes, og rødbederne koges, så de stadig har ”bid”. Sautéen afkøles, og yoghurten røres i.
Fisk, salat, peberrod og sautéen fordeles i de overskårne boller, og der serveres straks.
 

Tilknyttede emneord: Hovedret, Hellefisk,
PROD121

Vidste du..?

Hellefisken betragtes som en stor delikatesse af grønlænderne. Den har snehvidt, saftigt kød med en mild smag og er præget af de iskolde, rene omgivelser, den lever i.

 

Se vores hellefiskeprodukter her

Køb dine Royal Greenland produkter online

Hellefisk er sundt!

 

Hellefisk hører til blandt de fede fisketyper og har et højt indhold af både omega 3 og D-Vitamin.

 

- Læs mere om fisk og sundhed

Vores hellefisk fanges fortrinsvist med langline i de grønlandske fjorde

- Læs mere her...