You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprødstegt laks med lynstegte grøntsager og hasselback kartofler

Sprødstegt laks med lynstegte grøntsager og hasselback kartofler

  • Laks
  • Hovedret
  • Filet
Tid:50 min.
Portioner:4
Tid:50 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

De skrællede kartofler snittes, pensles med olie, krydres med salt og peber og bages i en forvarmet ovn ca. 40 min. ved 195° C.

Grøntsagerne renses og snittes groft. Sauteres i en smule olie 4-5 min. Hønsebouillon og knust hvidløg tilsættes, og der smages til med salt og peber. 

Fiskene krydres med salt og peber og steges på pande ca. 4 min. på hver side.

Der serveres straks med lunt brød og smør.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin i lufttørret skinke med melon, rucola og ristede græskarkerner
...