You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Krebsehaler i sprød agurkesalat

Krebsehaler i sprød agurkesalat

  • Forret
  • Sunde salater
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak rødløg og chili fint og bland det med presset hvidløg, honning, eddike og vand. Skær agurken i tern og kom den i lagen. Lad det trække i 15 minutter. Ved nu krebsehalerne i lagen og lad det trække i yderligere 1 minut.

Si lagen fra og vend jordnødderne, sesamolie og krutoner sammen med krebse- og agurkeblandingen. Smag til med salt og peber, og fordel den i fire glas.

Server med friskbagt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kartoffelsalat med stenbiderrogn, hytteost og røget hellefisk
...