You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Rejer

Skalrejer

Skalrejer kaldes også pil selv-rejer og er særdeles lækkert om sommeren. Server med masser af dips og dressinger, godt brød og citronbåde - nemmere og mere hyggeligt bliver det ikke!

Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst.

Royal Greenlands skalrejer fanges af vore egne trawlere i Vestgrønland. De store trawlere er i realiteten topmoderne, flydende fabrikker, som både fanger, sorterer, koger, fryser og pakker rejerne ombord. Det sikrer et friskt produkt, hvor den gode kvalitet bevares bedst muligt.

Grønlandske rejer er blandt de mest delikate rejer i verden, da det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og dermed er der masser af tid til at udvikle smag og en lækker sprød konsistens.

Det grønlandske rejefiskeri er velreguleret gennem kvoter, og Royal Greenlands trawlere er udstyret med bifangstseparatorer og undslippelsespaneler for at minimere bifangst i henhold til grønlandsk lovgivning.

Sådan piller du nemt selv dine skalrejer!

pil_selv_rejer.jpg

Lækre opskrifter med skalrejer

Skalrejer er en smagfuld delikatesse, som nemt kan anvendes i mange forskellige retter. De er dog specielt velegnede til en hyggelig aften med familie og venner, hvor I sidder længe om bordet og piller rejerne, som serveres med lækkert tilbehør som fx nybagt brød, aioli og pesto.

Her er tre forslag til servering:

Se også

Læs mere om Viden om rejer
...