You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Rejer

Rejer i sprød panering

En snack til alle anledninger

En super sprød nyhed!

Vi har netop lanceret saftige grønlandske koldtvandsrejer i en ny, let og sprød panering, som er mildt krydret med bla. paprika. Lækre, sprøde og smagfulde.

Rejerne er perfekte som en delikat fingerfood i en snackkurv med f.eks. citron mayo eller aioli. Kan anvendes som både appetizer, topping på salater eller som et måltid med f.eks. ovnkartofler og salat.

De panerede rejer skal tilberedes direkte fra frost i ovn (ca. 5 min. i 200 °C ), airfryer (4-6 min. i 200 °C ) eller friture (1–2 minuter i 180 °C).

Rejerne er som altid MSC-certificeret. Det vil sige at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.

Opskrifter med panerede rejer

Mangler du inspiration til opskrifter med panerede rejer? Bare rolig – prøv disse opskrifter:

Se også

Læs mere om Skalrejer
...