You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Laks

Røget laks

Røget laks er en klassiker til jul og påske - men også resten af året er det perfekt til frokost, aftensmad, sandwiches og lækre forretter!

Klassikeren over dem alle på det danske frokostbord.

Koldrøget laks fra Royal Greenland er fremstillet af opdrættet laks fra Norge af den højeste kvalitet.

Først saltes laksen, og derefter tørres den ganske langsomt for at bevare en fin konsistens og en flot, orangerød farve. Til sidst røges laksen over glødende bøgeflis i 6-12 timer ved 22-24 °C, hvilket giver en dyb og blød røgsmag.

I gamle dage røgede man laks for at forlænge holdbarheden, mens man i dag gør det for den lækre røgsmag.

Vores røgede laks fås i pakker af 180 g.

Opskrifter med røget laks

Røget laks er en klassiker til højtider som jul, påske og pinse, men egner sig også godt til sandwich, salater, wraps og varme retter som for eksempel tærter og pasta. Mangler du inspiration til lækre opskrifter med røget laks, så læs mere her.

Prøv vores opskrift på tærte med laks - en klassiker, som smager fantastisk.

Savner du inspiration til lette retter med røget laks kan vi anbefale vores opskrift på røget laks med agurkecreme og røget laks med æble-rødløgsvinaigrette. Begge opskrifter også kan med fordel serveres som forret, hvis du mangler inspiration til gæstemenuen. 

Prøv også vores opskrift på lakseroulade med røget laks.

Find mange flere opskrifter med røget laks i vores store opkriftsdatabase

Find mange flere opskrifter med røget laks i vores store opkriftsdatabase

Se opskrifterne her

Se også

Læs mere om Gravad laks
...