You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Hellefisk

Røget hellefisk

Brug røget hellefisk i retter, hvor du normalt ville bruge røget laks!

En delikatesse fra ishavet, røget til perfektion

Royal Greenlands røgede hellefisk kommer fra udenskærs fiskeri i Vestgrønland. Fiskeriet her er MSC-certificeret, hvilket betyder, at det er certificeret som bæredygtigt.

Vi har mange års erfaring i at røge fisk, og den grønlandske hellefisk egner sig specielt godt til røgning på grund af sit fede kød og fine, hvide farve. Hellefisken saltes og tørres ganske langsomt inden røgningen for at sikre en lækker fast konsistens. Herefter røges den nænsomt over bøgeflis og til sidst skæres den i ensartede skiver.

Røget hellefisk egner sig fint i alle retter, hvor du ellers ville bruge røget laks. Prøv den for eksempel i en rugbrødssandwich med rygeostecreme og radiser eller som carpaccio med parmesanost, rucola og dryp af god olivenolie. Find mere inspiration i vores opskriftdatabase.

Få inspiration til retter med hellefisk

Røget hellefisk kan nemt erstatte røget laks i dine retter, og kan bruges både i kolde retter, som forretter, eller varm i hovedretter.

Find mange flere opskrifter i vores store opskriftsdatabase.

Se også

Læs mere om West Greenland hellefisk
...