Letpaneret hellefisk
Et godt alternativ til den type fisk, man plejer at spise!
Den delikate hellefisk som du kender, nu blot i en sprød og let panering.
Vi har gjort det nemt og lækkert at spise fisk. De letpanerede hellefisk skal blot en tur i oven i 15-20 min v. 200 C. Direkte fra frost. Så kan du nemt lave tilbehøret imens f.eks. en sprød salat og ovnstegte kartofler. Det bliver ikke lettere at spise fisk!
Hellefisk er et godt alternativ til den type fisk, man plejer at spise. Hellefisk er nemlig høj på de sunde omega-3 fedtsyrer – og så er det en yderst smagfuld og saftig fisk.
Vælg mellem to varianter:
- Letpaneret hellefisk med citron og persille
- Letpaneret hellefisk med hvidløg og urter.
Hellefisk har en sød og smøragtig smag af umami og et blødt og behageligt kød. Kødet er ekstremt hvidt og smagen er fuldt udviklet pga. af den langsomme vækst i det kolde nordatlantiske ishav. Den langsomme vækst giver fiskens smag og tekstur god tid til at udvikle sig, og resultatet er en mild, men karakteristisk smag og en mør konsistens.
Vores letpanerede hellefisk MSC certificeret (hvilket vil sige at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri) samt mærket med det grønne nøglehul.
De letpanerede hellefisk kommer i en 250 g. æske med to styk. pr. æske. Du finder dem på frost
Opskrifter med letpaneret hellefisk
Savner du inspiration til opskrifter med letpaneret hellefisk? Prøv disse opskrifter:
- Hellefisk på edemamebønner, ærter med palmekål, brunet smør og estragon
- Hellefisk på spidskål, pære og ristede solsikkekerner med bacon og syltede sennepsfrø
- Hellefisk på rosenkål med hvedekerner, grønne bønner, rucola og revet parmesan
- Hellefisk på bagte beder med kikærter, syltet rødløg og brøndkarse