Grønlandsk hellefisk portioner
Portionsanrettet og klar til tilberedning
Portioner af grønlandsk hellefisk er velegnet med tilbehør som salat, kogte ris eller ovnkartofler.
Hellefisk har en sød og smøragtig smag af umami og et blødt og behageligt kød. Kødet er ekstremt hvidt og smagen er fuldt udviklet pga. af den langsomme vækst i det kolde nordatlantiske ishav. Hellefisk har et meget højt indhold af de sunde Omega-3-fedtsyrer.
Hellefisk portioner tilberedes direkte fra frost: I forvarmet ovn i 20-25 min. v. 200C. Kan også tilberedes på pande: 8-10 min. v. medium temperatur.
Prøv at pakke fisken ind individuelt i bagepapir eller alu. folie med lidt smør og grønt og tilbered pakkerne i ovn. Server med tilbehør f.eks. salat, ris eller kartofler. Super enkelt og yderst velsmagende! Velbekomme.
Royal Greenlands hellefisk kommer fra udenskærs fiskeri i Vestgrønland. Fiskeriet her er MSC-certificeret, hvilket betyder, at det er certificeret som bæredygtigt.
Opskrifter med hellefisk
Savner du inspiration til opskrifter med hellefisk? Prøv vores opskrifter på: