You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Varmrøget laks i brændt hjertesalat med rysteribs og sesamknas

Varmrøget laks i brændt hjertesalat med rysteribs og sesamknas

  • Laks
  • Forret
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Filetportion
  • Varmrøget
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend mel, æg og dijonsennep med vand til en glat dej. Den skal have samme konsistens som tyk pandekagedej. Smør dejen ud på bagepapir og drys med sesam. Bag i ovnen til, den er gylden og sprød.

”Brænd” salaten på en meget varm pande og mariner med olivenolie salt og peber. Drys de friske ribs med lidt rørsukker og lad dem trække lidt.

Anret laksen med brændt salat, ribs og de sprøde sesamflager.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk bagt i papir med asparges, feta, pesto og edamamebønner
...