Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
300g Disko Bay Kutter-Rejer
50g Stenbidderrogn (sort)
Vafler:
1 dl speltmel (eller alm. hvedemel)
1½ dl havregryn
1 tsk. bagepulver
3 æg
2 dl mælk
Salt
Urtecreme:
150g flødeost
1 dl creme fraiche
½ bundt persille
½ bundt purløg
Salt & peber
Pynt:
Persille
Purløg
Fremgangsmåde
Vafler:
Blend alle ingredienserne til vaflerne sammen. Varm vaffeljernet op og kom lidt fedtstof på. Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde. Del dem derefter i små hjerter.
Urtecreme:
Blend flødeost, creme fraiche, purløg og persille til det opnår en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Anret de små hjerteformede vafler på et fad. Top med urtecreme, rejer, stenbiderrogn og krydderurter og servér.