Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær courgetten i cirka 1 cm. store tern. Hak løget fint og skær tomaten og den rensede peberfrugt i tern. Fjern alle hinder og kerner fra chilien og skær den i meget smalle strimler.
Varm olie eller smør i en gryde ved middel varme og svits løgternene til de er klare og gyldne - men ikke brune. Tilsæt så alle de snittede grøntsager sammen med majskerner og hvidløg. Svits det hele i et par minutter og rør godt i det.
Hæld bouillonen i og lad grøntsagerne snurre svagt uden låg i cirka 10 min. til en del af væden er fordampet. Jævn så saucen med saucejævner. Smag den til med peber eller chilisauce og vend de afdryppede rejer i.
Fordel rejestuvningen på tortillaerne og rul dem sammen. Læg dem ved siden af hinanden i et stort, ovnfast fad og drys ost over dem. Sæt fadet i en 200° C varm ovn til osten er smeltet og gylden.
Server tortillaerne lige fra ovnen med en stor skål sprød, kølig salat til. Hvis du vælger tacoskallerne så varm dem i ovnen og server rejestuvningen for sig i en varm skål.