You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torsketatar med sennep på rucola og grillet rød peber

Torsketatar med sennep på rucola og grillet rød peber

  • Torsk
  • Forret
  • Filet
Tid:45 min.
Portioner:2
Tid:45 min.
Portioner:2

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fisken skæres i tern og røres sammen med sennep, agurker, dild og rødløg. Smag til med salt og peber og lad tataren trække på køl minimum 10 min. Smages til igen inden servering. 

Rugbrødsternene vendes med 1 spsk. olivenolie, salt og peber. Bages i en forvarmet ovn i cirka 8 min. ved 190°C til de er sprøde. 

Peberfrugten grilles på grillpande og skæres i mindre stykker. 

Rucola, peberfrugt, hvidløg og citronsaft vendes sammen med 1 spsk. olivenolie, og salaten smages til med salt og peber. 

Salaten anrettes med de sprøde croutoner samt tatar og serveres straks, evt. med lunt brød og smør.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sommertortillas med røget hellefisk og Disko Bay Kutter-Rejer
...