You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torskeportion i salat med tomatmarinade og ristede fennikelfrø

Torskeportion i salat med tomatmarinade og ristede fennikelfrø

  • Torsk
  • Hovedret
  • Filetportion
  • Sunde salater
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Læg de soltørrede tomater i et lille ovnfast fad og drys hakket hvidløg over.

Del tomaterne i halve og læg dem med skærefladen nedad ovenpå de soltørrede tomater. Hæld olivenolie over og bag tomaterne i ovnen i ca. 20 min. ved ca. 175° C – til tomaterne er bløde og møre.

Blend tomaterne med kapers, salt og peber og evt. lidt mere olivenolie hvis marinaden er for tyk. 

Rist torskeportionerne i lidt olie og krydr med salt og peber.

Rist fennikelfrø og afkøl dem.

Vask og rens salaten og vend den med lidt af tomatmarinaden. Bryd torskeportionerne op i store, flotte stykker og anret dem rundt om salaten.

Dryp med tomatmarinaden og de ristede fennikelfrø. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød
...