You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler

Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler

  • Torsk
  • Hovedret
  • Efterår
  • Filet
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

I stedet for torsk kan du sagtens bruge andre hvide fisk, fx alaskasej, kuller eller sej.

Fremgangsmåde

Kog fløden op og smag til med dijonsennep, knust hvidløg, salt og peber. Jævn fløden let med maizena.

Snit porrerne fint og skyl dem grundigt. Snit spidskål og vend det sammen med saucen og porrerne, hvorefter det fordeles over fisken.

Bag retten gylden i ovnen ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.

Servér straks med nye kogte kartofler pyntet med purløg.

Tip

I stedet for torsk kan du sagtens bruge andre hvide fisk, fx alaskasej, kuller eller sej.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rødspættefilet med julesalat og appelsinsauce
...