You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Toast med grønlandsk stenbiderrogn

Toast med grønlandsk stenbiderrogn

  • Stenbiderrogn
  • Forret
  • Vinter
  • Rogn
  • Gæstemad
  • Påske
  • Nytår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Du kan også blande alle ingredienserne til en dressing og toppe brødet med det. Afslut med dild som garnering. 

Fremgangsmåde

Del brødet i halve og steg dem i smør til de får en fin lysebrun farve. 

Start med at lægge lidt creme fraiche på brødene og derefter finthakket rødløg.

Top med stenbiderrogn og revet citronskal.

Pres lidt citronsaft ud over og krydr med hvid peber.

Afslut med et par kviste dild. 

Tip

Du kan også blande alle ingredienserne til en dressing og toppe brødet med det. Afslut med dild som garnering. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer i BBQ-sauce med coleslaw og brød
...