You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Tacos med spicy coleslaw, panerede rejer & hvid bønnecreme

Tacos med spicy coleslaw, panerede rejer & hvid bønnecreme

  • Hovedret
  • Hapsere og småretter
  • Convenience
  • Rejer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

300g Rejer i sprød panering 

12 stk. små tortillas

1-2 chili (i tynde skiver)

frisk koriander  

 

Coleslaw:

400g finsnittet kål (fx hvidkål, rødkål & grønkål) 

1 rødløg (tynde både) 

2,5 dl skyr/græsk yoghurt 

1 spsk mayonnaise 

2 spsk syltet jalapeno

skal fra 1 lime 

1 tsk. honning 

peber 

 

Hvid bønnecreme

1 dåse butterbeans (240g)

1 fed hvidløg 

saft fra ½ lime 

1 spsk olivenolie 

½ tsk. spidskommen

½ tsk. stødt koriander 

½-1 bundt frisk koriander 

salt & peber 

Fremgangsmåde

Tilbered de panerede rejer direkte fra frost i ca. 6 minutter ved 200 grader i airfryer, eller ca. 5 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og lækre. 

Lun dine tortillas på en tør pande. 

Smør de lune tortillas med hvid bønnecreme og top med coleslaw, sprøde rejer, chili og frisk koriander og servér. 

Coleslaw: 

Blend skyr, mayo, syltet jalapeno, limeskal, honning og peber til en cremet dressing og kom det i en stor skål. Vend den finsnittede kål og rødløg i dressingen. 

Hvid bønnecreme: 

Blend alle ingredienserne sammen til bønnecremen og smag til med salt, peber og limesaft. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin med lufttørret skinke og marinade af orange og brunet smør
...