Ingredienser
300g Rejer i sprød panering
12 stk. små tortillas
1-2 chili (i tynde skiver)
frisk koriander
Coleslaw:
400g finsnittet kål (fx hvidkål, rødkål & grønkål)
1 rødløg (tynde både)
2,5 dl skyr/græsk yoghurt
1 spsk mayonnaise
2 spsk syltet jalapeno
skal fra 1 lime
1 tsk. honning
peber
Hvid bønnecreme:
1 dåse butterbeans (240g)
1 fed hvidløg
saft fra ½ lime
1 spsk olivenolie
½ tsk. spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½-1 bundt frisk koriander
salt & peber
Fremgangsmåde
Tilbered de panerede rejer direkte fra frost i ca. 6 minutter ved 200 grader i airfryer, eller ca. 5 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og lækre.
Lun dine tortillas på en tør pande.
Smør de lune tortillas med hvid bønnecreme og top med coleslaw, sprøde rejer, chili og frisk koriander og servér.
Coleslaw:
Blend skyr, mayo, syltet jalapeno, limeskal, honning og peber til en cremet dressing og kom det i en stor skål. Vend den finsnittede kål og rødløg i dressingen.
Hvid bønnecreme:
Blend alle ingredienserne sammen til bønnecremen og smag til med salt, peber og limesaft.