Ingredienser
Surdejsbrød/ciabatta (skåret i tynde skiver)
300g Disko Bay Kutter-rejer
Frisk basilikum (grofthakket)
Bagte jordbær:
700g jordbær (skåret i halve)
2 spsk. Balsamicoglaze
Fetacreme:
200g feta
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. olivenolie
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Placer jordbærrene på en bageplade med bagepapir i ét lag. Kom dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er bløde og begynder at frigive saft. Lad dem køle lidt ned og kom dem derefter i en bøtte eller en skål (med saften!). Stil skålen i køleskabet til jordbærrene er blevet kølige.
Blend ingredienserne til fetacremen sammen til en blød og cremet konsistens og stil den på køl til den skal spises.
Rist brødet.
Smør brødet med fetacreme og top med bagte jordbær, rejer og frisk basilikum og servér.