You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Surdejsbrød med fetacreme, bagte jordbær & rejer

Surdejsbrød med fetacreme, bagte jordbær & rejer

  • Rejer
  • Hapsere og småretter
  • Sandwich og wraps
  • Frokost
  • Forår
Tid:50 min.
Portioner:4
Tid:50 min.
Portioner:4

Ingredienser

Surdejsbrød/ciabatta (skåret i tynde skiver) 

300g Disko Bay Kutter-rejer 

Frisk basilikum (grofthakket) 

 

Bagte jordbær: 

700g jordbær (skåret i halve) 

2 spsk. Balsamicoglaze 

 

Fetacreme: 

200g feta 

1 dl græsk yoghurt 

1 spsk. olivenolie 

peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.

Placer jordbærrene på en bageplade med bagepapir i ét lag. Kom dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er bløde og begynder at frigive saft. Lad dem køle lidt ned og kom dem derefter i en bøtte eller en skål (med saften!). Stil skålen i køleskabet til jordbærrene er blevet kølige.  

Blend ingredienserne til fetacremen sammen til en blød og cremet konsistens og stil den på køl til den skal spises.  

Rist brødet.

Smør brødet med fetacreme og top med bagte jordbær, rejer og frisk basilikum og servér. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Tarteletter med rejer og asparges
...