You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn med smilende æg og sprødt rugbrød

Stenbiderrogn med smilende æg og sprødt rugbrød

  • Stenbiderrogn
  • Rogn
  • Påske
  • Frokost
  • Forret
  • Sunde salater
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær rugbrødet i tynde skiver, pensel med smør og bag skiverne sprøde i ovnen ved 125°C ca. 20 min.

Skyl og rens salaten. Kog æggene smilende ca. 6-7 min. Mariner salaten med citronsaft og olivenolie.

Anret salaten og placer forsigtigt de halverede smilende æg deri med den gule blomme opad. Læg en skefuld sort stenbiderrogn på hvert æg og pynt med sprødt rugbrød. Drys med lidt salt og kværn peber over. Drys plukket dild på til sidst.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grillet rugbrødsmad med agurk og hellefisk
...