You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn med avocadocarpaccio, sprøde toast og cremefraiche

Stenbiderrogn med avocadocarpaccio, sprøde toast og cremefraiche

  • Stenbiderrogn
  • Forret
  • Vinter
  • Påske
  • Rogn
  • Gæstemad
  • Nytår
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær brødet i tynde skiver, pensel med smør og bag skiverne sprøde i ovnen ved 125°C i ca. 20 min.

Skær avocado i tynde skiver og dæk bunden af tallerkenen. Pensel med blanding af citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber fra kværn.

Placer små æg af stenbiderrognen på avocadoen og pynt med de sprøde toast og plukket dild. Server cremefraiche dertil.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer med grøntsagsbånd og rygeost
...