You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn cassoulet med dansende grønt

Stenbiderrogn cassoulet med dansende grønt

  • Stenbiderrogn
  • Hovedret
  • Efterår
  • Rogn
  • Vinter
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blegselleri skæres i strimler, rødløg skæres i både og blomkål og broccoli deles i små buketter. Agurken skæres i tern og fennikel skæres ud i små stykker. Alle grøntsager ristes af i en gryde, uden det tager farve. Tilsæt æblemost og citronsaft og -skal. Lad det snurre i 5 minutter; det må ikke blive smattet. Tilsæt smør og pisk forsigtig rundt. Smag til med salt og peber.

Skær rugbrødet i bjælker og rist af (evt. 12 minutter i ovnen ved ca. 160 grader).

Kom grøntsagerne i en dyb tallerken og pynt med stenbiderrogn og brødet.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk på rosenkål med hvedekerner, grønne bønner, rucola og revet parmesan
...