You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stegt laks med julesalat, dadler, svampe og grøn fettuccine

Stegt laks med julesalat, dadler, svampe og grøn fettuccine

  • Laks
  • Forret
  • Vinter
  • Filet
  • Jul
  • Efterår
  • Hovedret
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Svampe og julesalat sauteres i olie. Eddiken tilsættes og koges næsten væk. Hvidvin tilsættes og indkoges til det halve. Timian og fløde tilsættes og koges, til det er cremet. Dadler tilsættes og koges igennem.

Fettuccine koges i let saltet vand. Anrettes som vist.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med kogte kartofler, rosépeber og stenbiderrogn
...