You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprødstegt torsk med ris og karrysauce

Sprødstegt torsk med ris og karrysauce

  • Torsk
  • Hovedret
  • Loin
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Risene koges som anvist på pakken. 

Saucen bages op med smør, mel, mælk og bouillonterning. Smages til med karry, salt og peber. 

Fisken duppes med køkkenrulle, skæres i mindre stykker og krydres med salt og peber. 

Steg fiskestykkerne på pande i en anelse olie ca. 3 min. på begge sider. 

Server de stegte fiskestykker med den varme sovs.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med kogte kartofler, rosépeber og stenbiderrogn
...