You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprødstegt torsk med marineret julesalat og asparges

Sprødstegt torsk med marineret julesalat og asparges

  • Torsk
  • Forret
  • Hovedret
  • Vinter
  • Loin
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bag de sprøde torskestykker efter anvisningerne på pakken.

Del 2 citroner i halve og grill dem til de har taget farve.

Skyl og rens aspargesene.

Del julesalaten i blade og skyl dem.

Mariner aspargesene i olivenolie, salt og peber og sauter dem ganske kort. Tilsæt julesalaten de sidste 10 sekunder. Drys med masser af friskhakket persille, salt, peber og revet citronskal.

Server med de grillede citroner og nykogte kartofler.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejemad med urtecreme, agurk & syltede rødløg
...