You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprøde skalrejer med hjemmerørt dildmayo og godt brød

Sprøde skalrejer med hjemmerørt dildmayo og godt brød

  • Rejer
  • Forret
  • Sommer
  • Med skal
  • Skalrejer
Tid:10 min.
Portioner:4
Tid:10 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer med sennep og citronsaft i en skål.  Imens du pisker hældes rapsolien i, i en tynd stråle. Pisk indtil det bliver tykt. Smag til med salt, peber og finthakket dild.

Rejerne fordeles i 4 små skåle, ligeledes gør du med mayo.
Anret med citronbåde og server med lunt brød. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Laksetærte med porrer og rosenkål
...