Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4
Ingredienser
Ca. 8 orange snackpeber (halveret)
1 bundt kruspersille
Rejesalat:
300g Disko Bay Kutter-Rejer
1,5 dl skyr/creme fraiche
1-2 spsk. mayonnaise
1 spsk. revet peberrod
saft fra ½ citron
½ bundt dild (finthakket)
1 bundt purløg (finthakket)
100g grønne asparges (rå/blancheret, i små stykker)
100g hvide asparges (i små stykker)
salt & peber
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne sammen til rejesalaten og smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
Fyld rejesalaten i de halve snackpebre. Tilføj stilke af kruspersille, så det ligner gulerodstoppe.
Servér de sprøde "gulerødder" som et sjovt og hyggeligt indslag til påskefrokosten.