You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprød fiskeburger med salsa

Sprød fiskeburger med salsa

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Convenience
  • Børnenes favoritter
  • Efterår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg fisken af i lidt olie med smør et par minutter på begge sider. Bollerne deles og lunes i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader.

Fennikel snittes fint og krydres med salt og peber. Kom honning, lime og lakrids på.

Hakkede tomater, hakket løg, lidt finthakket chili og hakket peberfrugt blandes i en skål med lidt god ketchup og smages til.

En god, købt mayo røres med frisk chili og krydres med salt. Du kan også lave mayoen selv (se opskrift her under).

Så samles der og spises.

Hjemmelavet solskinsmayo:
1 dl pasteuriserede æggeblommer
1 citron, saft
½ dl hvidvinseddike
½ liter koldpresset rapsolie
Salt og peber
Frisk chili

Pasteuriserede æggeblommer, citronsaft og hvidvinseddike piskes sammen i en skål. Tip skålen på skrå og tilsæt rapsolien i en tynd stråle mens du pisker. Bliv ved med at piske til konsistensen er tyk og smag til med salt, peber og citron. Kom så meget chili i, som du har lyst til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg
...