Ingredienser
Fremgangsmåde
Sauce:
Løg, hvidløg og timian riste til løgene er klare. Tilsæt hvidvinseddike. Kog ind til det halve, tilsæt hønsefond og kog videre i 15 min. Pisk smør i og tilsæt purløg.
20 perleløg blancheres og steges i olie. Tilsæt rosmarin og skal af 2 citroner. Steg laksen på skindsiden til skindet er helt sprødt. Anret fisken på spinaten med sauce og perleløg rundt om. Serveres med pommes røsti.
Pommes røsti:
Kartoflerne skrælles og rives derefter på et råkostjern. Pres dem fri for saft (vigtigt) og vend med krydderurterne, salt og peber. Massen fordeles på en varm teflonpande med olie i en diameter på ca. 10 cm. og en højde på ca. 1⁄2 cm. Røstien steges til den er gylden på begge sider og tages op til afdrypning på fedtsugende papir.