You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med squashruller fyldt med skyr og grønt

Skalrejer med squashruller fyldt med skyr og grønt

  • Rejer
  • Forret
  • Sommer
  • Med skal
  • Skalrejer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyr vendes med salt, peber, citronsaft og sennep.

Gulerod skrælles, skæres i tynde skiver og vendes i samt et halvt bundt kørvel.

Lav 8 squashbånd med en tyndskræller. Fordel skyrblandingen på squashrullerne, og rul dem. Hver rulle krydres med salt og peber og pyntes med kørvel.

Anrettes på 4 tallerkener sammen med skalrejer og skiver af groft brød. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Salat med krebsehaler, mango og avocado med japansk soja
...