You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med grillet dildbrød og mascarponecreme

Skalrejer med grillet dildbrød og mascarponecreme

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Med skal
  • Gæstemad
  • Skalrejer
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær brødet i skrå skiver. Blend olien med masser af dild (gem lidt til at drysse over) og sigt olien gennem en fin sigte eller et klæde. Pensel brødet med olien og bag det sprødt i ovnen.

Rør mascarponen sammen med revet citronskal, salt, peber, fintsnittet purløg og dild. Placer en skefuld af cremen på hvert stykke flute og drys med ekstra dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Pil-selv rejer med spidskål og karotter i mild BBQ- og sennepsdressing
...