You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med dips

Skalrejer med dips

  • Dip og dressinger
  • Sommer
  • Med skal
  • Skalrejer
  • Hapsere og småretter
  • Forret
  • Hovedret
  • Snack
  • Buffet
  • Rejer
Tid:15 min. + 5-8 timers optøning.
Portioner:4
Tid:15 min. + 5-8 timers optøning.
Portioner:4

Ingredienser

1kg skalrejer 

1 ciabatta/andet godt brød  

 

Ricotta/urtedip: 

200g ricotta 

1 bundt purløg 

1 bundt dild 

1 fed hvidløg 

1 citron (saft & skal)  

salt og peber

 

Skaldyrsdip: 

2 dl græsk yoghurt/skyr 

2 tsk dijon sennep 

2 tsk engelsk sauce 

1 spsk revet skalotteløg 

½ tsk fintrevet peberrod 

salt & peber  

Fremgangsmåde

Ricotta/urtedip

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Smag til med salt og peber. 

Skaldyrsdip: 

Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 

 

Tø de frosne skalrejer op i køleskabet i ca. 5-8 timer. 

Servér rejerne i en skål med ristet brød og de to dips. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser
...