Tid:15 min. + 5-8 timers optøning.
Portioner:4
Tid:15 min. + 5-8 timers optøning.
Portioner:4
Ingredienser
1kg skalrejer
1 ciabatta/andet godt brød
Ricotta/urtedip:
200g ricotta
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 fed hvidløg
1 citron (saft & skal)
salt og peber
Skaldyrsdip:
2 dl græsk yoghurt/skyr
2 tsk dijon sennep
2 tsk engelsk sauce
1 spsk revet skalotteløg
½ tsk fintrevet peberrod
salt & peber
Fremgangsmåde
Ricotta/urtedip:
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Smag til med salt og peber.
Skaldyrsdip:
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Tø de frosne skalrejer op i køleskabet i ca. 5-8 timer.
Servér rejerne i en skål med ristet brød og de to dips.