You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med couscoussalat og grøn marinade

Skalrejer med couscoussalat og grøn marinade

  • Rejer
  • Hovedret
  • Med skal
  • Sommer
  • Skalrejer
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit purløgene og blend med alt olien til den er helt grøn og glat. Sigt olien og sæt den i køleskabet.

Pisk saft fra ½ citron og æggeblommerne seje og tilsæt den grønne olie lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.

2 dl vand bringes i kog og saltes let. Hæld det kogende vand over couscousen og dæk det godt med husholdningsfilm. Lad det stå og trække til det er mørt. Tilsæt derefter citronsaft og olivenolie og rør godt rundt med en gaffel, så couscousen ikke klumper.

Hak rødløget og persille fint og skær tomater og agurk i mindre stykker. Vend det hele sammen med couscousen og smag til med garam masala, salt og peber. 

Server straks med skalrejer, godt brød og den grønne marinade.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med karrymarinerede majs
...