You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød

Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Med skal
  • Gæstemad
  • Fisk i ovn
  • Skalrejer
  • Nytår
  • Påske
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Placér rejerne i et ildfast fad. Bland smørret sammen med paprika, hvidløg, purløg samt dild og fordel kryddersmørret over rejerne.

Bag rejerne i oven v/225 grader indtil de er let gyldne og smørret er helt smeltet.

Servér straks med citronbåde, plukket dild og et godt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Salat med stenbiderrogn og citronmarinade
...