Ingredienser
Tip
Pastasalater skal helst ikke laves for tidligt, da pastaen så opsuger så meget af dressingen, at salaten virker tør og kedelig.
Fremgangsmåde
Start med pastasalaten:
Skær den kolde pasta i mindre stykker og bland den med de grønne bønner og papirtynde skiver fennikel. Gem evt. fennikelløv til pynt. Rør yoghurten lind med vand og smag den til med krydderier. Læg et godt lag salat i bunden af en skål og fordel halvdelen af pastablandingen over den. Læg det halve af dressingen over og dæk med resten af pastablandingen. Kom resten af dressingen på og pynt salaten med lidt grønt.
Dup hellefiskefileterne tørre og vend dem først i pisket æggehvide eller æg og dernæst i sesamfrø. Klap sesamfrøene fast med hånden og steg hellefiskefileterne i en blanding af gyldent smør og rapsolie ved middel varme i ca. 4 min. på hver side. Vend dem helst kun én gang så der ikke falder for mange sesamfrø af. Træk panden væk fra varmen og lad fisken hvile i et par minutter inden du serverer den med pastasalaten til.
Tip
Pastasalater skal helst ikke laves for tidligt, da pastaen så opsuger så meget af dressingen, at salaten virker tør og kedelig.