Ingredienser
Tip
Se også vores opskrift på fiskefilet med røget laksemousse i kraftig tomatsauce og fiskefilet med røget laksemousse i fiskebisque med skorzonerrødder.
Fremgangsmåde
Rens svampene grundigt og rist dem med hakket skalotteløg, hvidløg, salt og peber. Hæld hønsebouillon og soja på og kog under låg ved svag varme i ca. 20 min.
Bag rødspætterullerne i et forvarmet, smurt ildfast fad, dækket med film ved 125° C i ca. 25 min., til de er gennemvarme og færdige.
Skær brødet i grove tern og vend ternene med salt og olivenolie. Rist dem sprøde på panden.
Anret rødspætterullerne med den varme svampebouillon og sprøde croutoner. Drys med finthakket purløg.
Tip
Se også vores opskrift på fiskefilet med røget laksemousse i kraftig tomatsauce og fiskefilet med røget laksemousse i fiskebisque med skorzonerrødder.