You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja

Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja

  • Laks
  • Forret
  • Vinter
  • Nytår
  • Sommer
  • Røget & gravad
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften på laksetatar kan med fordel bruges som en lækker forret med røget laks til når du får gæster. 

Læs mere om vores laks her.

Fremgangsmåde

Skiver af røget laks hakkes fint og vendes med finthakket løg, finthakket purløg, creme fraiche og dijonsennep. Der smages til med salt og peber. Lad laksetataren hvile på køl 30 min. 

Papajaen skrælles, skæres i små tern og vendes med rødbedeblade, spinat og citronolie. Salaten krydres med salt og peber og lægges på et fad. 

Laksetataren formes til små æg med to teskeer og anrettes på salaten. 

Serveres med brød og smør.

Tip

Opskriften på laksetatar kan med fordel bruges som en lækker forret med røget laks til når du får gæster. 

Læs mere om vores laks her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kaviarrand af stenbiderrogn med Disko Bay Kutter-Rejer
...