Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
Tip
Prøv også vores opskrift på Cannelloni af røget laks.
Fremgangsmåde
Skiver af røget laks fordeles på 4 tallerkener.
Løget pilles og skæres i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Kog æbleeddike og honning op og hæld lagen over løgene. Lad det trække i 5 minutter.
Skyl sukkerærter/bælgærter og snit dem groft og skråt med skal.
Pisk rygeost og skyr sammen med salt og peber.
Tag løg op af lagen og fordel det på den røgede laks sammen med ærterne.
Kom rygeosten i en pose/sprøjtepose og fordel i små toppe. Pynt evt. med lidt karse.
Rugbrødet i tynde skiver, bages i ovnen ved 160°C i ca. 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til laksen.
Tip
Prøv også vores opskrift på Cannelloni af røget laks.