You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks på champignontoast med urtecreme

Røget laks på champignontoast med urtecreme

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Jul
  • Hapsere og småretter
  • Sommer
  • Nytår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vask og pluk krydderurterne, hak dem fint (gem lidt til pynt) og bland med friskosten. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Rist brødet sprødt i ovnen og gnid det med frisk hvidløg, så snart det kommer ud af ovnen. Pensl med olivenolie. Skær champignon i tynde skiver.

Anret brødene med urtecreme, champignoner, røget laks og pynt med urter.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk på bagte beder med kikærter, syltet rødløg og brøndkarse
...