You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med skorzonerrødder, dijonpickles og gulerod

Røget laks med skorzonerrødder, dijonpickles og gulerod

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Efterår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften med røget laks er en nem og sund hverdagsret med få kalorier. 

Fremgangsmåde

Mayonnaise, creme fraiche, sennep og pickles røres sammen og smages til med salt og peber. Guleroden skrælles, skæres i tynde skiver og friteres 3 min. ved 180°C. Afdryp på fedtsugende papir.

Skorzonerrødderne skylles, skrælles og koges i saltet vand i 4 min. Rødderne skæres i mindre stykker og anrettes med røget laks, dijonpickles og den friterede gulerod.

Tip

Opskriften med røget laks er en nem og sund hverdagsret med få kalorier. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kartoffelsalat med stenbiderrogn, hytteost og røget hellefisk
...