You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med blomkålssalat

Røget laks med blomkålssalat

  • Laks
  • Forret
  • Hovedret
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Efterår
  • Røget & gravad
  • Vinter
  • Sunde salater
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

En sund og nem hverdagsret med røget laks, som indeholder få kalorier.

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i tynde skiver (evt. på mandolinjern) og skyl godt igennem i iskoldt vand.

Afdryp kålen og mariner med fintrevet citronskal, citronsaft og olivenolie. Krydr med fintsnittet purløg, salt og peber.

Hak mandlerne groft og rist dem evt. lidt på panden.

Anret røget laks på blomkålssalaten og drys rucolasalat og ristede mandler over. Server med groft brød eller en stor grøn salat vendt i samme marinade som blomkålen.

Tip

En sund og nem hverdagsret med røget laks, som indeholder få kalorier.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Thai-fiskesuppe
...