You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk på grønne ærter som risotto med sprød chorizo

Røget hellefisk på grønne ærter som risotto med sprød chorizo

  • Hellefisk
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Efterår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær chorizo i tynde strimler og rist dem sprøde i ovnen.

Skyl persillen grundigt og kog den i 6 min. Afkøl den i koldt vand og lad den dryppe godt af før den blendes med lidt olie, salt og peber.

Hak løg og hvidløg og sauter i lidt smør. Tilsæt ærter og sauter til de er gennemvarme.

Pisk fløden let og riv parmesanen.

Tilsæt fløde og parmesan til ærterne og til sidst persille-puréen. Smag til med salt og peber. 

Fordel ærterisottoen i varme, dybe tallerkner og læg den røgede hellefisk ovenpå. Drys med den sprøde chorizo og friske persilleblade. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus
...