You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk med pistacienødder og granatæblevinaigrette

Røget hellefisk med pistacienødder og granatæblevinaigrette

  • Hellefisk
  • Røget & gravad
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
  • Forret
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

2 pk. røget hellefisk

1 granatæble

2 spsk. pistaciekerner

1 skalotteløg

1/2 citron

1/2 dl olivenolie

1 spsk. grenadine

1 hjertesalat

4 skiver daggammelt brød

krydderurter, fx skovsyre og persille salt og peber

Fremgangsmåde

Hak og rist pistaciekernerne og hak skalotteløget. Bland dem med granatæblekerner, citronsaft, olivenolie og grenadine til en vinaigrette. Smag til med salt og peber.

Grill brødet i ovnen eller på en meget varm grillpande, pensl brødet med olivenolie og drys med lidt salt.

Anret den skyllede salat på de grillede brød, placer hellefisken på salaten og hæld vinaigretten over. Pynt med friske krydderurter.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med sprøde rugmelsvafler og Disko Bay Kutter-Rejer
...