You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk med broccolisalat og ristede pistaciekerner

Røget hellefisk med broccolisalat og ristede pistaciekerner

  • Hellefisk
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Sunde salater
  • Jul
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør yoghurten sammen med finthakket hvidløg, smag til med salt og peber.

Skær broccolien ud i små buketter og rør dem sammen med yoghurtdressingen – gem lidt broccoli til at pynte med.

Rist pistaciekernerne på en tør pande med lidt salt.

Anret broccolisalaten sammen med den røgede hellefisk, pynt med de gemte broccolibuketter og plukket dild og drys pistaciekernerne over.

Server med groft brød eller kogte kartofler.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kartofler i varm vinaigrette af kapers, grillede peberfrugter og oliven
...