You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast

Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast

  • Hellefisk
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Gæstemad
  • Nytår
  • Vinter
  • Efterår
  • Jul
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rens svampene grundigt.

Rist brødskiverne på en varm pande i lidt olie, og pres dem flade, mens de steger. Tag skiverne af panden og hold dem varme. Rist svampene på samme pande.

Hak persille og skalotteløg.

Tilsæt hakket persille, skalotteløg og salt og peber til de ristede svampe. Fjern halvdelen fra panden og ’kog’ af med fløde.

Læg en portion af de cremede svampe på toasten, og fordel de ristede svampe ovenpå. Krydr med revet citronskal og hakket persille.

Placer den røgede hellefisk på toppen af toasten.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hummersuppe med springroll fyldt med rejer og sprøde grøntsager
...