arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Røget grønlandsk hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus

Røget grønlandsk hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus

  • Hellefisk
  • Forret
  • Røget & gravad
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og rens porrerne. Skær dem i lange stykker og kog dem helt møre i letsaltet vand med 1 fed hvidløg.

Dræn kikærterne og blend dem med persille og hvidløg til en grøn hummus. Smag til med salt og peber.

Rist hasselnødder i smør til smørret og nødderne er gyldne – tilsæt soja.

Anret den røgede hellefisk med kogte porrer, persillehummus og sojanøddemarinaden. Pynt med frisk dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella
...