You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget grønlandsk hellefisk med grillede asparges og pesto

Røget grønlandsk hellefisk med grillede asparges og pesto

  • Hellefisk
  • Forret
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Jul
  • Nytår
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl de hvide asparges og skær de nederste 3-4 cm af (de er bitre og trevlede). Vend aspargesene i lidt olie og grill dem på en pande så de stadig er sprøde. Krydr med salt og peber.

Smuldr rugbrødet og rist det i lidt smør på en pande. Læg det herefter på fedtsugende papir og drys med salt.

Blend basilikum med lidt olivenolie, salt og peber til en pesto.

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i isvand et par minutter.

Anret røget hellefisk med de grillede asparges, pesto, radiser og ristet rugbrød. Server straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Fiskefilet med røget laksemousse i fiskebisque med skorzonerrødder
...