You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspættefilet med salat af peberfrugter og rucola

Rødspættefilet med salat af peberfrugter og rucola

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Convenience
  • Fisk i ovn
  • Jul
  • Vinter
  • Efterår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm rødspætterne efter anvisningen på pakken.

Skær peberfrugterne i strimler og marinér dem med olivenolie, hvidløg og lidt balsamico, salt og peber.

Kom skiver af oliven ned til peberfrugterne i en gryde og lun forsigtigt.

Vend den skyllede rucola i peberfrugterne og servér straks med lunt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sommertortillas med røget hellefisk og Disko Bay Kutter-Rejer
...